December 07, 2008

Yaasin cover




hari ini saya senang hati..

senang hati sebab berjaya menyiapkan/menyudahkan/selesaikan 20+ cover untuk surah Yaasin

memang agak pening lalat jugak nak siapkan..hmm

saya rasa lepas ni saya terus tido..kesian baby syira tido sorang tanpa dipeluk oleh saya..

tata=)

8 comments:

MamaDaniel said...

cantik nyer cover nih.. idea yg brilliant. tp saya baru je lepas cukur jambul anak.. kena kena next one lah.. hehe...!
Salam perkenalan
-zila-

deja said...

mekaseh..tak pe,next one t ley buat camtu..xsmpt jahit,biar saya yg jahit..hehe

Azie said...

betul kata MamaDaniel, cantik cover yaasin nih. bole tiru tak?

Pengedar DCL said...

hrmmmm..bagus..1 usaha yang baik n perlu berterusan...kalo nak beli cam ner....??

Sharifah said...

cantik nyer... idea menarik la deja.. nanti kakpah bole buat untuk kumpulan yassin mama kakpah

tq.. so sweet

Anonymous said...

salammm
kak dija cmner nak tempah ek...klo dr kelntn wat jg ek

deja said...

hantar email ye anon,nnt akak balas..saidatina.khadijah@yahoo.com
kelantan pun boleh,sediakan saja ongkos posnya!!hehe

Anonymous said...

saya berminat sangat untuk buat tempahan dan telah email kat puan ..harap dapat jawapan dari puan..ni utk majlis nikah saya 24 Jan 2013.. email saya saidatuljan@yahoo.com