March 19, 2009

my crazy art zone giveaways

teringin betul saya yang ni :


tapi kalu dapat yang ni pun jadik laa..


....itu pun saya da berbesar hati...

my crazy art zone, saya jumpe thn lps..then pas tu ari-ari (hampir-hampir) jenguk.

disebabkannye la saya betul berkobar-kobar buat blog sendiri,

setiap kali jenguk,setiap malam la saya tak boleh tido hanya kerana memikirkan bila la saya bole buat blog yang menonjolkan minat saya seperti yang dimiliki oleh kak maya (tapi kak maya punya lagi la best kan...*kasi up sket...hehe*)

...betul! .."ini seriuuss..."...saya x main-main atau tipu...atau kerana nak kan tote bag tu saya puji lebih-lebih..taaak...

kak maya la sumber inspirasi saya bilamana saya pada masa tu terkial-kial mencari hobi yang bagus utk dilakukan...dan mungkin jugak menambah income..hehe..

thanx MY CRAZY ART ZONE kerana menceriakan hidup saya...(haha...macam peraduan lengkapkan slogan pulak..)


tata =)

1 comment:

Maya said...

hi deja...

tq so much for the post..
really appreciate it..

tak sangka cam tu sekali ye deja tulis.. heheheh..

good luck ye!