October 02, 2013

bertemu kembali..

salam...
bertemu kita kembali..wah tak sedar masa berlalu begitu cepat. sekarangpun dah boleh dikira sebagai hujung tahun.. anak-anak pun dah besar sekarang, mungkin ini waktunya paling sesuai untuk berblog kembali..
 
 
 
 
sepanjang menyepi ada juga beberapa order diterima dan disiapkan, cuma tidak terima banyak memandangkan tugas hakiki juga sudah sedia maklum agak menimbun untuk diselesaikan. tambahan pula ini tahun kedua pbs dilaksanakan di sekolah menengah dan penilaiannya sepanjang tahun..
 
tahun ini saya cuba design pelamin pula, tapi taklah secantik pelamin trend sekarang ini..terima kasih kepada kawan saya, haida yang memberi sepenuh kepercayaan pada saya..dia serahkan bulat-bulat kepada saya untuk decide nak buat macam mana..haha.. Alhamdulillah, haida suka banget!!!..heheee ..
 

pada mulanya cuba untuk buat mini pelamin adik ipar saya sempena majlis pertunangan, tak sangka pula lepas tu ada juga yang berminat..pelamin ni bukan saja hasil dari saya, tapi juga suami yang malam2 gergaji n tukang menukang.. itu saja masa yang ada memandangkan siang bekerja.. antara pekara paling sukar ialah kerja mengangkut pelamin ke rumah pengantin sebab kami tiada kenderaan besar...huhuhu..
 
 
 
ok lah, nanti sambung cerita lagi.. nak bersiap peergi sekolah pulak..
 
tata=)
 
 
 1 comment:

SyahNur said...

same la kite.. setahun menyepi.. bulan oktober buat come back utk blog, hehe.. sy pun agak stress dgn pbs, x pe slow2... btw, pelamin tu kiut sgt, suke color pastel, mmg nmpk comel...