October 21, 2010

more personal pillow

hairi & hazra
oderan dari amy untuk dijadikan hadiah kepada pasangan bahagia ini..hairi&hazra=D

syahmina
oderan dari ida untuk babynya..nur umairah syahmina=D

sekarang dilanda kemalasan yang amat sangat,nak snap gambar pun malas..jadi gambar pun ala kadar je

tata=)

10 comments:

Lily Riani said...

my sis in law recommanded me to you, you are very creative and good. very impress with your drive. she just place an order recently for her soon new born baby.

Rozi Rahman said...

mmg nak trademark gambar black n white ke for personal pillow ni? u jahit dulu borders baru iron on ye?

deja said...

lily:tq=)..ooo..hawa ye?=)
rozi: tak jugak..ada juga nk try buat colour tp kebanyakan cust. nak sebijik2 mcm pillow yg asal/mula2..nak jugak cuba..macam mna pulak jadinya..dulu i try buat borders dulu bru iron sbb nk cepat nak snang,tp hasil lepas da iron kdg2 xjadi tpaksa retas balik da jadi lambat.. skang sy iron dlu bru jahit borders

dieynie said...

hi deja, cantek tgk personal pillow nie, teringat gak nk bg kt dabel A kt umah tu, hee...mm, brape ye harganye, nanti email bley?hee, tq

Anonymous said...

pix tuh size a4 kan?
how ea iron xkedut2 bile size pix die besar~

deja said...

anon;slalunya sy iron fabric dlu sblm transfer,n pmukaan mestilah rata.iron pun xbole panas sgt n sjuk sgt,sdang2 sj..ikut fabric.tp mmg susah,kdg2 tpaksa try smpi 5,6 kli..huhu

deja said...

dieynie,bole sent email...xmau la

Riena said...

boleh email kat saya harga untuk pillow ni..nak tempah 2 pillow.. escadagurl21@gmail.com

Riena said...

i nak order pillow 2... boleh email to me x harganya.. tq escadagurl21@yahoo.com

Anonymous said...

slm deja, emel dewi price 4 dis pillow gak ek...

emel add: sazlinadewi_sanie84@yahoo.com

tq =)