April 25, 2009

line tepon yang bermasalah

aduss..
memang mati kutu jugak bile xbole akses internet..
gara-gara line tepon bermasalah start hari selasa sampai la ke hari ini.
dan saya laa orang paling rajin call TM buat aduan.
ini semua pasal kabel tepon dicuri..memang 'HARUN' sungguh orang yang tidak bertanggungjawab tu..

heeee he..ari ni da okey..syok betuull...
rindu sangat2 pada blog saya...walaupun xde ape pun nak diupdate..hehe
bz minggu lepas buat saya hilang mood nak buat apepun..
tapi mungkin esok lusa saya akan letak 'karya' terbaru..


tata =)

1 comment:

Cik As. said...

samalah kita .. my husband pulak terlampau leka sampai terlupa nak bayar 3G. Apa lagi .. pagi ni x leh cek internet .. saya paksa dia byr ari nni juga .. petang tadi baru ok .. alahai ...