February 24, 2011

shabby yassin cover


shatila

salam...dan bertemu kembali..

alhamdulillah, alah saya beransur  hilang dan semakin berselera makan sekarang..cuma letih sikit sampai nak update blog pun terasa malas..

oderan kali ini dari shatila,penang..tapi majlis aqiqah berlangsung di kelantan. oderan ni pada tahun baru cina hari tu..shatila mahu cover seperti sebelum ini belang2 n bunga2..tapi malangnya fabrik jalur tu sudah habis stok n terpaksa cari fabrik lain. ini pun beli di shah alam setelah puas mencari fabric sesuai di area sini. oderan sebanyak 40 bersaiz besar 20 puluh warna biru n 20 warna pink..

kali ini lain pulak kisahnya, bersyukur  juga dapat customer seperti shatila yang baik hati dan memperkenalkan kaedah transnasional courier (sebab masa tu da time raya cina, takut tak sampai guna pos)..ha'a ye kenapa la saya xterfikir sebelum ni. lagi snang sampai, cuma kena tahu bas tu menuju lokasi mana. dulu masa time belajar, ada juga nampak orang kirim itu dan ini guna bas, ntah macam mana xboleh fikir pulak nak buat macam tu..
terima kasih shatila dengan oderan ini, maaf jugak sebab tak sempat balas mesej yang terakhir, sebab lepas tu handset rosak, abis hilang semua number didalamnya..huhu..saya jual ye shatila...

tata=)

2 comments:

MOHAMAD SHARIL BIN SALIHAN said...
This comment has been removed by the author.
Kham Joe said...

dik....pregnant ker? :D