March 15, 2011

kembali lagi..

salam..
wahwahwah..dapat update blog hari ni..sekarang cuti sekolah, ada masa untuk update dan balas email..kalau ada yang tertinggal o emailnya tak berbalas, email lagi skali ye..saya da xtak tahu yang mana da balas dan yang mana blum..=(  ada yang teremail sampai berkali-kali..haru tol dan ada juga saya try email tapi fail..xmahu ke atau saya yang rabun IT ..hehe

bila start cuti sekolah makanya undangan majlis kahwin pun penuh..dan saya sempat tolong kawan 'mdesign' kad kahwinnya..tapi bukan la canggih pun cuma tulisan aje sebab kawan saya da beli kad readymade..hehe..majlisnya pun bukanla cuti sekarang ni,bulan 6 nanti!!=)

sempat jugak gubah satu hantaran untuk sepupu saya dan buat pertama kalinya membuat hamper  untuk diberi kepada kawan opis husband saya sempena pertunangannya..kebetulan, dua-dua tema hitam dan putih..majlis pun hari yang sama.jadi kena buat satu tu lebih awal. hamper dulu..

DSC_0180 copy
yang ini, semalaman la jugak membuatnya..balik sekolah sampai rumah dah maghrib..siapkan anak,bagi tidur then mula la meng'hamper'kan diri..hehe..SELAMAT  BERTUNANG BANG NASH & WANI

hantaran pulak, hari jumaat malam baru menggubah..kakak saya pun da sampai dirumah,jadi berdua2lah kami menjana idea yang tak seberapa ni..haha

notthetag copy
coklat ros putih ni saya order dari kak ct, 30 batang semuanya..saya mintak kak siti balut dengan wrap food.. alangkah bahagianya bila sampai ke tangan tengok-tengok rosnya comel-comel saja, memang sangat ngam dengan bakul yang dibeli..rasanyapun sedap!..boleh tengok di blog kalau berminat..

DSC_0010
saya dan kakak mula lah menggubah..nak buat yg simple2 saja,xmau sarat..modernstyle..huhu..bila menggubah ingat balik skill gubah bunga straw=)

thetag copy
then,letak la tag selamat pengantin baru yang baru diprint..selesai..

DSC_2166
SELAMAT PENGANTIN BARU MISHA & ZAIDI

jika berminat dengan hamper dan gubah coklat..email saya okey

berminat jugak dengan fotonya, layari di sini

tata=)

2 comments:

Tihara said...

salam,

tabik spring utk anda,
cantik nya gubahan ni..
expert ye :)

Anonymous said...

nice ijah...mmg nmpk moden...x mcm gubahan sangkar burung yg ader sorang cikgu tu bt ms praktikal...ingat x. w/pun kak yati x pandai mngubah ni...tp tau lah jgk utk menilai...:))